MAS PRADES

PerJesus

MAS PRADES

Mas Prades

Mas Prades és una casa rural al Delta de l’Ebre, concretament situada a Deltebre, al mateix cor del Delta de l’Ebre en un entorn de tranquil·litat al ben mig de la natura i els camps d’arròs.

 

La casa rural Mas Prades és un mas antic a Deltebre, amb parets de pedra i bigues de fusta que disposa de 5 habitacions amb molt encant envoltades d’un entorn excepcional. Un dels punts forts de la casa rural és l’excel·lent tracte personal al client que et farà sentir com a casa.

 

Restaurant Mas Prades:

 

La gastronomia té un paper fonamental, començant amb un bon esmorzar i continuant amb el Restaurant Arrosseria Mas Prades, on podrem degustar i gaudir de la cuina autòctona del Delta de l’Ebre destacant els arrossos, peix i marisc. Plats com l’arròs d’ànec del Delta, la fideuà de la reina amb verduretes i bacallà, el magret d’ànec, el pop roquer a la brasa o les carns a la graella faran que visquem de primera mà la cultura i gastronomia d’aquesta terra.

 

La carta del restaurant també disposa d`una carta per nens com unes croquetes de la casa, uns canelons del mas, o uns espaguetis a la carbonara o bolonyesa.

Tellerines de la casa a l`estil del Mas
Pop roquer a la brasa

Podem degustar un menú del dia o menús d`empresa amb una excel·lent relació qualitat preu. El restaurant del Mas Prades és un marc ideal per fer celebracions familiars, d`empresa o bé amb la parella o família.

 

Una de les especialitats de la casa és la celebració de bodes, amb l’organització de tot l’event desde els detalls, música, càtering, etc. Celebracions al jardí i terrassa del mas.

 

D’aquesta manera la casa rural Mas Prades ens ofereix un seguit de serveis amb la finalitat de gaudir d`una estada inoblidable en aquestes terres i poder viure les diferents  activitats al Delta de l’Ebre.

Quant a l'autor

Jesus administrator

Deixeu una resposta